pagina de startdespre noirestaurantterasameniu restaurantmeniu evenimentemini hotelgalerie fotocontact
 
  logo mazagran
   
 
 

Casa a fost construita la sfarsitul secolului al XIX lea de catre familia Catargi; de arhitectura ocupandu-se un architect francez, iar decoratiunile interioare si exterioare au fost realizate de o echipa de muncitori si artisti francezi si italieni. Casa a fost cumparata si renovata la 1911 de catre familia Dr. D.A. Popovici - unul din doctorii casei regale. Ulterior, in perioada comunista, casa a fost nationalizata si pana in 1997 in ea au functionat diferite institutii publice cum ar fi Notariatul de Stat al Municipiului Bucuresti. Restaurata si consolidata incepand cu anul 2004, lucrarile s-au finalizat in 2006. Astfel, Bucurestiul protipendadei de altadata a fost reconstruit nu prin ilustratii si texte, ci prin Mazagran House, deschisa intr-una din putinele case cu istorie, supravietuitoare a perioadei comuniste si postdecembriste.

De cum intri, poti avea sentimentul unei calatorii in timp, te trezesti personaj al unei istorii care se desfasoara dupa draperii grele, printre gramofoane si scrinuri. Intr-un asemenea loc ti se trezesc amintiri legate de istoria vietii bucurestene cu doua secole in urma, dar in acelasi timp beneficiezi de tot confortul lumii moderne. Va asteptam la Mazagran pentru a descoperi latura europeana a Bucurestiului!
MAZAGRAN, stramosul frappe-ului in Romania, este o bautura racoritoare preparata din cafea neagra foarte concentrata in care se introduc fulgi de gheata si rom.
Organizare petreceri firme, organizare aniversari, organizare petreceri private si organizari evenimente speciale pentru dumneavoastra!
 
  Home     Despe Noi     Restaurant     Terasa     Meniu Restaurant     Meniu Evenimente     Mini Hotel     Galerie Foto     Contact
  Bancuri romanesti Bancuri romanesti Creare site | Promovare site: Web design, creare site, promovare site Webart